Šport > Nogomet
976 ogledov

Ronaldo dobil nov doprsni kip

ronaldo kip madeira EPA
Zvezdnik madridskega Reala je dobil nov doprsni kip.

Cristiano Ronaldo je imel v preteklosti kar nekaj smole z umetniki, ki so upodobili njegovo podobo, še največ kritik pa je moral poslušati kipar Emanuel Santos, ki je poskrbel za doprsni kip na letališču v Funchalu na Madeiri. Konec marca so namreč otoško letališče poimenovali po zvezdniku Reala, ob tej priložnosti pa je dan ugledal tudi omenjeni kip, ki pa ni doživel dobrega sprejema. Je pa poskrbel za številne šale na socialnih omrežjih.

"Cristiano si je ogledal fotografijo, k jih je prejel od svojega brata. Takrat sva bila skupaj v Ronaldovem muzeju in sodeč po sporočiliih, ki sta si jih izmenjala, je bil zadovoljen s tem, kar je videl,'' je takrat zatrdil kipar. ''Prosil je le, da odstranimo nekaj gubic, ki se pojavijo ob nasmešku, da bi izgledal bolj dobrodušno,'' je nogometaševo željo razkril Santos.

crisitiano ronaldo kip Blamaža Šport Ronaldov kip izzval salve smeha

Če je bil kip všeč Ronaldu, pa vsekakor ni bil njegovemu velikemu oboževalcu Juanu. Deček, sicer sin znanega španskega umetnika Navarra Arteage, je bil tako razočaran nad podobo, da je prosil svojega očeta za nov Ronaldov kip.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 07:22 28.november 2017.

    Samo Ronaldo je bolj podoben ta staremu kipu :) :) :)