Ronaldo doživel šok v portugalski slačilnici, ta prizor pove vse

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Prvi zvezdnik portugalske reprezentance je bil vidno šokiran nad reakcijo rojaka in klubskega soigralca pri Manchester Unitedu.
Oglej si celoten članek

Odmevni intervju Cristiana Ronalda, s katerim je portugalski napadalec bržkone zapečatil svojo usodo pri Manchester Unitedu, je pripomogel k poslabšanju odnosov v portugalski slačilnici. 

Je to konec? Ronaldo šokiral z razkritji in porušil vse mostove: "Izdali so me!"

Dokaz temu je ledeno hladen pozdrav Ronalda in njegovega reprezentančega kolega Bruna Fernandesa, s katerim si sicer delita tudi slačilnico na Old Traffordu.

Fernandes je, če gre soditi po njegovi reakciji, očitno besen na Ronalda zaradi izjav, ki jih je ta izrekel v intervjuju s Piersom Morganom. Ronaldo je zelo neposredno kritiziral tako klub kot trenerja Erika ten Haga, zaradi česar naj bi mu grozila kazen neizplačila dvotedenske plače.

Odziv kluba United nad Ronalda z eno najvišjih kazni v zgodovini nogometa

Foto: Print Screen Nič hudega sluteči Ronaldo je na zboru reprezentance poskušal seči v roko rojaku, ki se je na pobudo odzval, a je bil pozdrav med njima tako hladen, da je Ronalda vse skupaj kar malce šokiralo. Iz njegove reakcije je moč razbrati, da takšnega odziva s strani prijatelja ni pričakoval.

Fernandes je ob tem tudi nekaj pripomnil, medtem ko je začudeni Ronaldo zgolj nemo strmel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:15 15. November 2022.

    Brezvezna Nepomembnost !!! Ne govorijo Prave bejbe zastonj : " Ta je pa pameten kot fuzbaler." !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.