Ronaldo, Drogba ... v spodnjicah

Foto: Žurnal24 (Foto: Vanity Fair)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Udeleženci SP so se fotografirali zgolj v spodnjicah v barvah reprezentančnih dresov. Pred objektiv jih je za revijo Vanity Fait ujela Annie Leibovitz. V vročem videu poglejmo, kako je bilo na fotografiranju.
Oglej si celoten članek

Vrhunska ameriška fotografinja Annie Leibovitz se je odločila na svoj način zaznamovati svetovno nogometno prvenstvo v nogometu. Svetovno znana fotografinja je za junijsko izdajo revije Vanity Fair razgalila nekatere največje nogometne zvezdnike, ki jih je slekla vse do spodnjic.

Naslovnica junijske številke. (Foto: Vanity Fair)

Na naslovnici Vanity Fair sta se pred objektivom fotografinje, ki je ovekovečila številne znane osebnosti pop kulture, le v spodnjih hlačah v barvah zastav njunih držav postavila zvezdnika portugalske nogometne reprezentance in madridskega Reala Cristiana Ronalda ter reprezentanta Slonokoščene obale in igralca Chelseaja Didierja Drogbaja.

Pred fotoobjektiv so stopili še Sulley Muntari (Inter Milan/Gana), Landon Donovan (LA Galaxy/ZDA), Kaká (Real Madrid/Brazilija), Samuel Eto'o (Inter Milan/Kamerun), Pato (AC Milano/Brazilija), Gianluigi Buffon (Juventus/Italija), Dejan Stanković (Inter Milano/Srbija), Carlton Cole (West Ham United/Anglija) in Michael Ballack (Chelsea/Nemčija).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.