Šport
38 ogledov

Ronaldo, Drogba ... v spodnjicah

(Foto: Vanity Fair)
1/2
Žurnal24 main
Udeleženci SP so se fotografirali zgolj v spodnjicah v barvah reprezentančnih dresov. Pred objektiv jih je za revijo Vanity Fait ujela Annie Leibovitz. V vročem videu poglejmo, kako je bilo na fotografiranju.

Vrhunska ameriška fotografinja Annie Leibovitz se je odločila na svoj način zaznamovati svetovno nogometno prvenstvo v nogometu. Svetovno znana fotografinja je za junijsko izdajo revije Vanity Fair razgalila nekatere največje nogometne zvezdnike, ki jih je slekla vse do spodnjic.

Naslovnica junijske številke. (Foto: Vanity Fair)

Na naslovnici Vanity Fair sta se pred objektivom fotografinje, ki je ovekovečila številne znane osebnosti pop kulture, le v spodnjih hlačah v barvah zastav njunih držav postavila zvezdnika portugalske nogometne reprezentance in madridskega Reala Cristiana Ronalda ter reprezentanta Slonokoščene obale in igralca Chelseaja Didierja Drogbaja.

Pred fotoobjektiv so stopili še Sulley Muntari (Inter Milan/Gana), Landon Donovan (LA Galaxy/ZDA), Kaká (Real Madrid/Brazilija), Samuel Eto'o (Inter Milan/Kamerun), Pato (AC Milano/Brazilija), Gianluigi Buffon (Juventus/Italija), Dejan Stanković (Inter Milano/Srbija), Carlton Cole (West Ham United/Anglija) in Michael Ballack (Chelsea/Nemčija).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.