Ronaldo hoče novega napadalca

Foto: Žurnal24 Za Ronalda dvomov ni. Beli balet nujno potrebuje novega napadalca. (Foto: Reuter
Cristiano Ronaldo, portugalski zvezdnik španskega Real Madrida, želi v vrstah španskega kluba novega napadalca, da bi nogometaši iz španske prestolnice znova posegli v boj za vrh španskega prvenstva.
Oglej si celoten članek

"Potrebujemo napadalca za naslednjih šest mesecev. Veliko je bilo govora o vrnitvi Nizozemca Ruuda van Nistelrooyja. Kar nekaj nogometašev želi pomagati klubu do dobrih rezultatov. Sam si želim vrhunske rezultate, želim osvojiti Ligo prvakov in naslov španskega prvaka," je dejal Cristiano Ronaldo, najboljši strelec španske La lige v tej sezoni.

Težave v napadu Real Madrida so se pojavile že novembra lani, ko se je poškodoval Argentinec Gonzalo Higuain. Pred dnevi je bil operiran, najverjetneje pa bo izpustil preostanek sezone. Kot najresnejši kandidat se pojavlja nizozemski veteran van Nistelrooy, ki je za Real Madrid v preteklih letih že igral, trenutno pa je član nemškega prvoligaša HSV. Po poročanju španske Marce pa naj bi galaktiki že navezali stike z vodstvom angleškega Manchester Cityja za morebitni prestop argentinskega napadalca Carlosa Teveza.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.