Šport > Nogomet
23 ogledov

Ronaldo hoče novega napadalca

Za Ronalda dvomov ni. Beli balet nujno potrebuje novega napadalca. (Foto: Reuter Žurnal24 main
Cristiano Ronaldo, portugalski zvezdnik španskega Real Madrida, želi v vrstah španskega kluba novega napadalca, da bi nogometaši iz španske prestolnice znova posegli v boj za vrh španskega prvenstva.

"Potrebujemo napadalca za naslednjih šest mesecev. Veliko je bilo govora o vrnitvi Nizozemca Ruuda van Nistelrooyja. Kar nekaj nogometašev želi pomagati klubu do dobrih rezultatov. Sam si želim vrhunske rezultate, želim osvojiti Ligo prvakov in naslov španskega prvaka," je dejal Cristiano Ronaldo, najboljši strelec španske La lige v tej sezoni.

Težave v napadu Real Madrida so se pojavile že novembra lani, ko se je poškodoval Argentinec Gonzalo Higuain. Pred dnevi je bil operiran, najverjetneje pa bo izpustil preostanek sezone. Kot najresnejši kandidat se pojavlja nizozemski veteran van Nistelrooy, ki je za Real Madrid v preteklih letih že igral, trenutno pa je član nemškega prvoligaša HSV. Po poročanju španske Marce pa naj bi galaktiki že navezali stike z vodstvom angleškega Manchester Cityja za morebitni prestop argentinskega napadalca Carlosa Teveza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.