Ronaldo ima ponudbo PSG

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
"Ronaldo je jezen zaradi klubskih neuspehov in zaradi tega, ker njegovi goli niso bili dovolj za osvojitev kakšnega naslova," piše madridski dnevnik MARCA.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je znova nesrečen v vrstah Real Madrida, trdi dnevnik MARCA, ki se je skupaj s španskimi in svetovnimi mediji o Portugalčevi (ne)sreči na Santiagu Bernabéuu pred nekaj sezonami že razpisala.

Kraljevi klub bo med vikendom sklenil neuspešno sezono, ki razen evropskega superpokala in naslova svetovnih klubskih prvakov ni prinesla lovorike, morda ključni poraz pa se je Madridčanom pripetil na mestnem derbiju z Atléticom (4:0), ki mu je na začetku februarja sledila odmevna Portugalčeva rojstnodnevna zabava.

"Jezen je zaradi klubskih neuspehov in zaradi tega, ker njegovi goli niso bili dovolj za osvojitev kakšnega naslova," piše MARCA. Španci dodajajo, da vnovično nezadovoljstvo aktualnega lastnika Zlate žoge izvira tudi iz "afere" po njegovi rojstnodnevni zabavi, ko mu klub po njegovem mnenju ni nudil zadostne opore.

A poleg tega, še pišejo španski kolegi, ima na mizi tudi bogato ponudbo Paris Saint-Germaina, ki bi z veseljem osrečil prvega strelca La Lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.