Šport > Nogomet
38 ogledov

Ronaldo ima ponudbo PSG

cristiano ronaldo Profimedias
"Ronaldo je jezen zaradi klubskih neuspehov in zaradi tega, ker njegovi goli niso bili dovolj za osvojitev kakšnega naslova," piše madridski dnevnik MARCA.

Cristiano Ronaldo je znova nesrečen v vrstah Real Madrida, trdi dnevnik MARCA, ki se je skupaj s španskimi in svetovnimi mediji o Portugalčevi (ne)sreči na Santiagu Bernabéuu pred nekaj sezonami že razpisala.

Kraljevi klub bo med vikendom sklenil neuspešno sezono, ki razen evropskega superpokala in naslova svetovnih klubskih prvakov ni prinesla lovorike, morda ključni poraz pa se je Madridčanom pripetil na mestnem derbiju z Atléticom (4:0), ki mu je na začetku februarja sledila odmevna Portugalčeva rojstnodnevna zabava.

"Jezen je zaradi klubskih neuspehov in zaradi tega, ker njegovi goli niso bili dovolj za osvojitev kakšnega naslova," piše MARCA. Španci dodajajo, da vnovično nezadovoljstvo aktualnega lastnika Zlate žoge izvira tudi iz "afere" po njegovi rojstnodnevni zabavi, ko mu klub po njegovem mnenju ni nudil zadostne opore.

A poleg tega, še pišejo španski kolegi, ima na mizi tudi bogato ponudbo Paris Saint-Germaina, ki bi z veseljem osrečil prvega strelca La Lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.