Ronaldo in Bale morata razčistiti

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Real Madrida Rafael Benítez se je odločil, da bo poskušal pomiriti napetosti med Cristianom Ronaldom in Garethom Balom.
Oglej si celoten članek

Jonathan Barnett, agent Garetha Bala, naj bi vnesel nemir v slačilnico Real Madrida, ki ga bo Rafael Benítez poskušal zatreti v kali.

Barnett je v intervjuju za The Guardian primerjal oba zvezdnika madridskega Reala in dejal, da gre za popolni nasprotji. ''Ne hodita skupaj na večerje, a imata dober odnos. Ni sovraštva. Gareth je tih fant. Posem nasprotna sta si. Mislim, da si Gareth ne želi postati najboljši fotomodel na svetu ali najboljši prodajalec spodnjega perila. To ni on,'' je izjavil agent.
Foto: EPA cristiano ronaldo gareth bale Benítez se je po objavi intervjuja ustrašil za odnos obeh največjih zvezdnikov, zato se je odločil, da bo stvari vzel v svoje roke. Španski radio Cadena SER poroča, da je strateg poklical Bala in ga neposredno vprašal, ali se karkoli dogaja med njim in Ronaldom.

Valižan mu je zatrdil, da med njima ni nobenih težav, da agentove besede ne odražajo njegovega stališča in da Barnett ni njegov tiskovni predstavnik.

Benítez je po navedbah radijske postaje od Bala zahteval, da isto pove tudi Ronaldu, in to takoj, ko se bosta nogometaša srečala v klubski bazi Valdebebas.

Sicer je Barnett s svojimi besedami že nekajkrat dvignil marsikatero obrv. Maja se je pritoževal, da soigralcu njegovemu varovancu ne podajajo dovolj, prejšnji mesec pa je trdil, da sta Ronaldo in Bale na enakem nivoju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.