Šport > Nogomet
45 ogledov

Ronaldo in Bale morata razčistiti

cristiano ronaldo gareth bale EPA
Trener Real Madrida Rafael Benítez se je odločil, da bo poskušal pomiriti napetosti med Cristianom Ronaldom in Garethom Balom.

Jonathan Barnett, agent Garetha Bala, naj bi vnesel nemir v slačilnico Real Madrida, ki ga bo Rafael Benítez poskušal zatreti v kali.

Barnett je v intervjuju za The Guardian primerjal oba zvezdnika madridskega Reala in dejal, da gre za popolni nasprotji. ''Ne hodita skupaj na večerje, a imata dober odnos. Ni sovraštva. Gareth je tih fant. Posem nasprotna sta si. Mislim, da si Gareth ne želi postati najboljši fotomodel na svetu ali najboljši prodajalec spodnjega perila. To ni on,'' je izjavil agent.

cristiano ronaldo gareth bale | Avtor: EPA EPA
Benítez se je po objavi intervjuja ustrašil za odnos obeh največjih zvezdnikov, zato se je odločil, da bo stvari vzel v svoje roke. Španski radio Cadena SER poroča, da je strateg poklical Bala in ga neposredno vprašal, ali se karkoli dogaja med njim in Ronaldom.

Valižan mu je zatrdil, da med njima ni nobenih težav, da agentove besede ne odražajo njegovega stališča in da Barnett ni njegov tiskovni predstavnik.

Benítez je po navedbah radijske postaje od Bala zahteval, da isto pove tudi Ronaldu, in to takoj, ko se bosta nogometaša srečala v klubski bazi Valdebebas.

Sicer je Barnett s svojimi besedami že nekajkrat dvignil marsikatero obrv. Maja se je pritoževal, da soigralcu njegovemu varovancu ne podajajo dovolj, prejšnji mesec pa je trdil, da sta Ronaldo in Bale na enakem nivoju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.