Ronaldo izobesil belo zastavo

Foto: Epa cristiano ronaldo
Napadalec Juventusa ne bo zaigral v zadnjem krogu italijanske Serie A, kar pomeni, da je tudi uradno znan dobitnik zlatega čevlja.
Oglej si celoten članek

Ciro Immobile, nogometaš rimskega Lazia, bo dobitnik letošnje nagrade zlati čevelj, ki jo prejme najboljši strelec evropskih lig. Italijanski reprezentant je v sezoni dosegel 35 golov, prehitel bi ga lahko le Cristiano Ronaldo, a je Portugalčev klub Juventus sporočil, da bo v zadnjem prvenstvenem krogu počival, tako da bo ostal pri 31 golih.

Poletni oddih Luksuzna jahta in napol gola Georgina, Ronaldo uživa življenje

Med obema je na drugem mestu Bayernov Poljak Robert Lewandowski, dosegel jih je 34, Ronaldu pa sledita Leipzigov Timo Werner z 28 in Lionel Messi s 25 zadetki.

Immobile, ki ima še priložnost, da podre italijanski rekord v številu golov v eni sezoni, tega ima s 36 zadetki Argentinec Gonzalo Higuain, bo postal tretji Italijan s to nagrado in prvi po 11 letih. Takrat je bil najboljši strelec Francesco Totti, še pred Rominim zvezdnikom je bil dobitnik nagrade Luca Toni.

Foto: Epa ciro immobile

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.