Šport > Nogomet
6640 ogledov

Ronaldo izobesil belo zastavo

cristiano ronaldo Epa Cristiano Ronaldo je ligaško sezono sklenil z 31. zadetki.
Napadalec Juventusa ne bo zaigral v zadnjem krogu italijanske Serie A, kar pomeni, da je tudi uradno znan dobitnik zlatega čevlja.

Ciro Immobile, nogometaš rimskega Lazia, bo dobitnik letošnje nagrade zlati čevelj, ki jo prejme najboljši strelec evropskih lig. Italijanski reprezentant je v sezoni dosegel 35 golov, prehitel bi ga lahko le Cristiano Ronaldo, a je Portugalčev klub Juventus sporočil, da bo v zadnjem prvenstvenem krogu počival, tako da bo ostal pri 31 golih.

Ronaldo jahta Poletni oddih Šport Luksuzna jahta in napol gola Georgina, Ronaldo uživa življenje

Med obema je na drugem mestu Bayernov Poljak Robert Lewandowski, dosegel jih je 34, Ronaldu pa sledita Leipzigov Timo Werner z 28 in Lionel Messi s 25 zadetki.

Immobile, ki ima še priložnost, da podre italijanski rekord v številu golov v eni sezoni, tega ima s 36 zadetki Argentinec Gonzalo Higuain, bo postal tretji Italijan s to nagrado in prvi po 11 letih. Takrat je bil najboljši strelec Francesco Totti, še pred Rominim zvezdnikom je bil dobitnik nagrade Luca Toni.

ciro immobile | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice