Šport > Nogomet
14018 ogledov

Ronaldo zaradi sina v težavah s policijo

Cristiano Ronaldo jr. Profimedia
Ronaldov najstarejši sin je kršil portugalske zakone.

Nogometaš Juventusa Cristiano Ronaldo bo moral portugalskim oblastem plačati denarno kazen zaradi obnašanja svojega sina.

Najstarejši Ronaldov sin se je namreč znašel v težavah z zakonom, potem ko je njegova teta, Ronaldova sestra, na socialnih omrežjih objavila posnetek, kako 10-letni Cristiano jr. brez spremstva odrasle osebe nori z vodnim skuterjem, kar je po portugalskih zakonih prepovedano.

Na Portugalskem je za vožnjo vodnega skuterja brez dovoljenja ter spremstva odraslih določena kazen v višini 2.500 evrov. Zagotovo mala malica za enega najboljših nogometašev na svetu, a nepotrebna distrakcija tekom nogometne sezone.

Ronaldova sestra je sicer posnetek hitro odstranila, a je nekdo celotno situacijo že prijavil policiji, ki je sprožila uradno preiskavo, posnetek pa je medtem zaokrožil po spletu.

Začetek preiskave je potrdil tudi šef policije v Maritimu Guerreiro Cardoso, ki je za portugalske medije izjavil, da zaenkrat še raziskujejo, kaj se je točno zgodilo ter kakšna bi morala biti kazen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice