Šport > Nogomet
4665 ogledov

Predrzni Ronaldo se je lotil Ibrahimovića, ni se končalo dobro

cristiano ronaldo Profimedia
V 31. krogu italijanske Serie A sta si nasproti stala Cristiano Ronaldo in Zlatan Ibrahimović.

AC Milan je stadionu Guiseppe Mezza po spektakularnem preobratu premagal vodilno moštvo prvenstva Juventus.

Potem ko je stara dama po uri igre vodila z dvema goloma, med strelce sta se vpisala Adrien Rabiot v 47. oziroma Cristiano Ronaldo v 53. minuti, so domači v nadaljevanju dosegli kar štiri zadetke, od tega tri v razmaku samo petih minut.

Najprej je bil v 62. minuti z bele točke natančen Zlatan Ibrahimović, nato je štiri minute kasneje izenačil Franck Kessié, minuto zatem so Milančani vodili po golu Rafaela Leãa. Piko na i popolnemu preobratu je v 80. minuti postavil Ante Rebić za končnih 4:2 v korist rossonerov.

Za popestritev tekme je tokrat poskrbel Ronaldo, ki se je odločil, da bo pred izvedbo najstrožje kazni poskušal sporovocirati Ibrahimovića. Ko si je švedski veteran žogo nastavil na belo točko, se je Ronaldo približal kazenskemu prostoru in na ves glas svojemu vratarju Wojciechu Szczęsnyju dejal: "Poznaš ga, imaš to."

To je storil dovolj na glas, da so ga slišali vsi, a kar je najpomembneje, da ga je slišal Ibrahimović.

Napadalec Milana je na provokacijo odgovoril z natančnim strelom v levi kot, medtem ko je poljski čuvaj mreže krenil v drugo smer.

Ibrahimović se je takoj po doseženem zadetku obrnil proti Ronaldu in mu namenil norčav, predvsem pa zadovoljen nasmešek. Tudi nogometašu Juventusa je ob tem usta potegnilo v nasmeh.

Ibrahimović je v 67. minuti zapustil zelenico, s klopi pa je rivalu postal še poslednje sporočilo. Z rokami mu je namreč sporočil, da preveč govori. V tem primeru bo to kar držalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice