Šport > Nogomet
538 ogledov

Ronaldo zavijal z očmi, nato popravil dosežek iz leta 1961

cristiano ronaldo Epa
Portugalcu je v dresu Juventusa uspel lep dosežek.

Cristiano Ronaldo je s soigralci na pragu novega naslova. Juventus je v mestnem derbiju s 4:1 premagal Torino, nato pa je Lazio z 0:3 klonil proti Milanu, razlika med prvouvrščenima kluboma pa zdaj znaša že sedem točk.

Navijači stare dame so bili po mestnem obračunu lahko zelo zadovoljni, nekateri pa so med dvobojem opazili Ronaldovo reakcijo ob nasvetih trenerja Maurizia Sarrija, ki jih je ta delil zvezdniku. Juve je ob koncu prvega polčasa sicer vodil z 2:0, Portugalec pa je ob besedah italijanskega stratega zavijal z očmi in tako po mnenju mnogih nazorno pokazal, da prvega moža na klopi ne ceni.

Ronaldo je kasneje dosegel zadetek za 3:1, svoj prvega po dveh letih s prostega strela. Z golom se je sicer še enkrat več vpisal v zgodovino Juventusa. 

 

žoga nogomet Legenda: Šport "Dokončati moram srednjo šolo, ta stari mi težijo že 30 let"

To je Ronaldov 25. prvenstveni zadetek v tej sezoni. Zadnji, ki je v dresu stare dame dosegel vsaj 25 golov v sezoni, je bil klubska leganeda Omar Sivori, ki mu je to uspelo leta 1961, ko se je ustavil pri 28 zadetkih. Leto prej jih je dosegel 30 in bil najboljši strelec Serie A.

V tej sezoni je Portugalec odigral 38 tekem v vseh tekmovanjih in dosegel 29 zadetkov, enega več kot v celotni minuli sezoni, ko prvič v zadnjem desetletju ni presegel številke 30. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.