Šport > Nogomet
1522 ogledov

"Cristiano Ronaldo? Pa saj ne more nikogar preigrati"

Cristiano Ronaldo Profimedia
Nekdanji italijanski reprezentant je komentiral zadnjo predstavo portugalskega zvezdnika.

Juventus je v tej sezoni izgubil še drugo tekmo v kateri bi lahko dvignil pokal. Pred pol leta ga je v superpokalu premagal Lazio, tokrat je bil od stare dame v pokalnem finalu boljši Napoli. Neapeljčani so slavili po streljanju enajstmetrovk.

Italijanski prvak obdobja po epidemiji koronavirusa ni dobro odprl, v 180 minutah igre se še nobenemu od njegovih igralcev ni uspelo vpisati med strelce. Povratna tekma polfinala proti Milanu se je tako končala brez zadetkov, enako tudi finalni obračun s sinjemodrimi iz Neaplja. Proti slednjim si belo-črni pravzaprav niti niso priigrali prave priložnosti, najboljši posameznik pri Juventusu je bil zimzeleni čuvaj mreže Gianluigi Buffon.

Italijanski pokal Italijanski pokal Šport Enajstmetrovke odnesle Juventusu lovoriko

"Ta poraz nosi podpis Cristiana Ronalda. Portugalec je fizično v težavah in trenutno ne more nikogar celo preigrati," je oceno o portugalskem superzvezdniku podal legendarni 'golgeter' Luca Toni.

Gazzetta dello Sport je predstavo Cristiana Ronalda v finalu ocenila s številko 5, po mnenju slovitega rožnatega medija je bil Portugalec celo najslabši mož na zelenici. V polfinalu proti Milanu je zastreljal tudi enajstmetrovko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice