Ronaldo je obseden s prostimi streli

Foto: EPA
Foto: EPA
Prvi zvezdnik aktualnih španskih prvakov Cristiano Ronaldo je obseden s prostimi streli. Portugalec po koncu vsakega treninga ostane na zelenici z enim izmed vratarjev Real Madrida in ob pomoči umetnega živega zidu trenira proste strele.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je znan po svoji neusahljivi želji, da bi postal najboljši nogometaš vseh časov. Prav zato ne preseneča, da Portugalec po koncu vsakega treninga na zelenici ostane dlje kot ostali nogometaši Real Madrida. Medtem ko se večina odpravi na raztezanje, se Ronaldo v spremstvu enega izmed vratarjev odpravi na dodaten trening prostih strelov.

Foto: EPA cristiano ronaldo Pred prihodom v Nemčijo, kjer se bo Real pomeril s prvaki bundeslige Borussio Dortmund, je Cristiano približno dvajset minut obstreljeval Adána, pridružil pa se mu je tudi Di Maria. V Madridu so prepričani, da Ronaldov odnos do prostih strelov meji na obsesijo. O tem pričajo podatki, kako pogosto in intenzivno se 27-letnik posveča treningu te nogometne veščine.

Ronaldo se je najbolje odrezal v svoji prvi sezoni v španski nogometni ligi. Takrat je iz 45 poskusov zadel šestkrat. V naslednji sezoni je streljal 79-krat, uspešen pa je bil le petkrat. Lani je nasprotnega vratarja v 70-tih poskusih premagal štirikrat. V letošnji sezoni je sprožil štirinajst prostih strelov, na prvi zadetek pa še čaka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.