Ronaldo je poškodovan

Foto: Žurnal24 Cristiano Ronaldo je v zdravniški oskrbi. (Foto: Reuters)
Cristiano Ronaldo, nogometaš madridskega Reala in portugalski reprezentant, je zaradi poškodbe izpustil zadnji trening, je v izjavi za javnost sporočilo vodstvo Reala.
Oglej si celoten članek

"Ronaldo je bil pred današnjim treningom na zdravniškem pregledu, ki je pokazal, da ima težave z vezmi v desnem gležnju. Naslednjih nekaj ur bo pod zdravniškim nadzorom," so sporočili po sredinem treningu.

Portugalec je s svojim moštvom v ponedeljek doživel ponižujoč poraz proti večnim rivalom iz Barcelone (0:5), verjetno pa bo zaradi poškodbe izpustil naslednjo ligaško tekmo, ko se bo beli balet pomeril z Valencio. Real Madrid je s porazom izgubil prvo mesto v španskem prvenstvu in zdaj za vodilno Barcelono zaostaja dve točki.

Sergia Ramosa, ki je proti Barceloni z grdim prekrškom zrušil argentinskega virtuoza Lionela Messija in si prislužil rdeči karton, pa je vodstvo lige kaznovalo z eno tekmo prepovedi nastopanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.