Šport > Nogomet
18 ogledov

Ronaldo je poškodovan

Cristiano Ronaldo je v zdravniški oskrbi. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Cristiano Ronaldo, nogometaš madridskega Reala in portugalski reprezentant, je zaradi poškodbe izpustil zadnji trening, je v izjavi za javnost sporočilo vodstvo Reala.

"Ronaldo je bil pred današnjim treningom na zdravniškem pregledu, ki je pokazal, da ima težave z vezmi v desnem gležnju. Naslednjih nekaj ur bo pod zdravniškim nadzorom," so sporočili po sredinem treningu.

Portugalec je s svojim moštvom v ponedeljek doživel ponižujoč poraz proti večnim rivalom iz Barcelone (0:5), verjetno pa bo zaradi poškodbe izpustil naslednjo ligaško tekmo, ko se bo beli balet pomeril z Valencio. Real Madrid je s porazom izgubil prvo mesto v španskem prvenstvu in zdaj za vodilno Barcelono zaostaja dve točki.

Sergia Ramosa, ki je proti Barceloni z grdim prekrškom zrušil argentinskega virtuoza Lionela Messija in si prislužil rdeči karton, pa je vodstvo lige kaznovalo z eno tekmo prepovedi nastopanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.