Ronaldo le zmajeval z glavo

Foto: EPA
Foto: EPA
Navijači Barcelone so minuto molka za preminulega Johana Cruyffa prekinili z žaljivimi opazkami na račun prvega zvezdnika Real Madrida Cristiana Ronalda.
Oglej si celoten članek

Nogometaši Real Madrida so na ligaškem El Clásicu z 2:1 premagali Barcelono in se vodilni ekipi španskega prvenstva približali na sedem točk zaostanka.

Mož odločitve na Camp Nouu je bil Cristiano Ronaldo, ki je v 85. minuti dosegel zmagoviti zadetek in odločil večni derbi 31. kroga La Lige.

Portugalski superzvezdnik je bil v osrčju Katalonije deležen sovražnega sprejema, navijači pa pri tem niso izbirali sredstev.

Nogometaši so se pred začetkom srečanja z minuto molka poklonili legendarnemu Johanu Cruyffu, ki je med letoma 1973 in 1978 pustil ogromen pečat v Barceloni

A podporniki domačega kluba se za slovo od klubske legende niso pretirano zmenili in trenutke tišine izkoristili za žaljivke na račun portugalskega napadalcea.

''Puta Madrid'' in ''Cristiano maricon'' - prevodi so odveč - je odmevalo s tribun Camp Noua, medtem ko je Ronaldo po pričevanju očividcev le zmajeval z glavo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.