Šport > Nogomet
44 ogledov

Ronaldo le zmajeval z glavo

cristiano ronaldo EPA
Navijači Barcelone so minuto molka za preminulega Johana Cruyffa prekinili z žaljivimi opazkami na račun prvega zvezdnika Real Madrida Cristiana Ronalda.

Nogometaši Real Madrida so na ligaškem El Clásicu z 2:1 premagali Barcelono in se vodilni ekipi španskega prvenstva približali na sedem točk zaostanka.

Mož odločitve na Camp Nouu je bil Cristiano Ronaldo, ki je v 85. minuti dosegel zmagoviti zadetek in odločil večni derbi 31. kroga La Lige.

Portugalski superzvezdnik je bil v osrčju Katalonije deležen sovražnega sprejema, navijači pa pri tem niso izbirali sredstev.

Nogometaši so se pred začetkom srečanja z minuto molka poklonili legendarnemu Johanu Cruyffu, ki je med letoma 1973 in 1978 pustil ogromen pečat v Barceloni

A podporniki domačega kluba se za slovo od klubske legende niso pretirano zmenili in trenutke tišine izkoristili za žaljivke na račun portugalskega napadalcea.

''Puta Madrid'' in ''Cristiano maricon'' - prevodi so odveč - je odmevalo s tribun Camp Noua, medtem ko je Ronaldo po pričevanju očividcev le zmajeval z glavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.