Ronaldo na filmskem platnu

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo bo v bližnji prihodnosti poziranju pred fotoaparati dodal še tisto pred filmskimi kamerami.
Oglej si celoten članek

Zvezdniku Reala je namreč, kot poroča časnik Marca, režiser Martin Scorsese ponudil sodelovanje pri svojem naslednjem projektu, filmu z naslovom The Manipulator.

Kot poroča španski časnik, gre za film o italijanskem nepremičninskem agentu Alessandru Protu, ki naj bi bil navdih za glavni lik v filmu 50 odtenkov sive. Za zdaj pa še ni jasno, kakšno vlogo bo dobil portugalski nogometaš, po nekaterih namigih naj bi igral kar samega sebe.

Snemali bodo v eni od najbolj znanih stolpnic v New Yorku; nebotičnik Trump Tower je v lasti ameriškega milijarderja in republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Glavni junak filma Proto je sicer Trumpov poslovni partner.

S stolpnico je portugalski zvezdnik tudi sicer tesno povezan že vsaj en mesec: po poročanju New York Timesa je namreč sredi avgusta kupil razkošno stanovanje na vrhu zgradbe s pogledom na Central Park, za katero je odštel 18 milijonov dolarjev.

S tem pa je podkrepil namige in upe ameriških navijačev, da bo po končani karieri v Evropi postal Newyorčan - ne le zaradi stanovanja, pač pa ga želijo videti tudi v dresu enega od tamkajšnjih klubov v ligi MLS.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.