Šport > Nogomet
37 ogledov

Ronaldo na filmskem platnu

cristiano ronaldo EPA
Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo bo v bližnji prihodnosti poziranju pred fotoaparati dodal še tisto pred filmskimi kamerami.

Zvezdniku Reala je namreč, kot poroča časnik Marca, režiser Martin Scorsese ponudil sodelovanje pri svojem naslednjem projektu, filmu z naslovom The Manipulator.

Kot poroča španski časnik, gre za film o italijanskem nepremičninskem agentu Alessandru Protu, ki naj bi bil navdih za glavni lik v filmu 50 odtenkov sive. Za zdaj pa še ni jasno, kakšno vlogo bo dobil portugalski nogometaš, po nekaterih namigih naj bi igral kar samega sebe.

Snemali bodo v eni od najbolj znanih stolpnic v New Yorku; nebotičnik Trump Tower je v lasti ameriškega milijarderja in republikanskega predsedniškega kandidata Donalda Trumpa. Glavni junak filma Proto je sicer Trumpov poslovni partner.

S stolpnico je portugalski zvezdnik tudi sicer tesno povezan že vsaj en mesec: po poročanju New York Timesa je namreč sredi avgusta kupil razkošno stanovanje na vrhu zgradbe s pogledom na Central Park, za katero je odštel 18 milijonov dolarjev.

S tem pa je podkrepil namige in upe ameriških navijačev, da bo po končani karieri v Evropi postal Newyorčan - ne le zaradi stanovanja, pač pa ga želijo videti tudi v dresu enega od tamkajšnjih klubov v ligi MLS.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.