Ronaldo na Hrvaškem, nihče mu ne sme bližje od desetih metrov

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski napadalec je z reprezentanco pripotoval v Split.
Oglej si celoten članek

Cristinao Ronaldo je skupaj s portugalsko reprezentanco prispel v Split, kjer bo v torek na sporedu obračun lige narodov. Napadalca Juventusa, ki je kot zadnji izstopil iz letala, so ob prihodu spremljali kar štirje telesni stražaji.

Ob pristanku porugalske izbrane vrste so dostop do letališča blokirali pripadniki specialnih enot. Ker se aktualni evropski prvaki bojijo vdora koronavirusa, je na seznamu zahtev tudi ta, da se nogometašem nihče ne sme približati na manj kot deset metrov.

Portugalci so nastanjeni v hotelu Amphora, kjer je hotelsko osebje ugodilo še eni prav posebni prošnji. Njihove hotelske sobe imajo namreč prelepljena stekla na oknih, da bi predstavnikom medijev ali naključnim radovednežem onemogočili fotografiranje.

Portugalci po porazu prioti Francozom nimajo več možnosti za uvrstitev na "final four" lige narodov, zato zmaga zanje ni imperativ.

Foto: Epa cristiano ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.