Šport > Nogomet
19721 ogledov

Ronaldo na Hrvaškem, nihče mu ne sme bližje od desetih metrov

cristiano ronaldo Epa
Portugalski napadalec je z reprezentanco pripotoval v Split.

Cristinao Ronaldo je skupaj s portugalsko reprezentanco prispel v Split, kjer bo v torek na sporedu obračun lige narodov. Napadalca Juventusa, ki je kot zadnji izstopil iz letala, so ob prihodu spremljali kar štirje telesni stražaji.

Ob pristanku porugalske izbrane vrste so dostop do letališča blokirali pripadniki specialnih enot. Ker se aktualni evropski prvaki bojijo vdora koronavirusa, je na seznamu zahtev tudi ta, da se nogometašem nihče ne sme približati na manj kot deset metrov.

Portugalci so nastanjeni v hotelu Amphora, kjer je hotelsko osebje ugodilo še eni prav posebni prošnji. Njihove hotelske sobe imajo namreč prelepljena stekla na oknih, da bi predstavnikom medijev ali naključnim radovednežem onemogočili fotografiranje.

Portugalci po porazu prioti Francozom nimajo več možnosti za uvrstitev na "final four" lige narodov, zato zmaga zanje ni imperativ.

cristiano ronaldo | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.