Ronaldo navdušil, deklica pa prejela visoko finančno kazen

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo
Portugalski velezvezdnik se je izkazal.
Oglej si celoten članek

Dvoboj med Irsko in Portugalsko v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo se je na Aviva Stadiumu v Dublinu končal brez zadetkov, vseeno pa si ga bo do konca življenja zapomnila mlada ljubiteljica nogometa. Enajstletna Addison Whelan je po tekmi preskočila ograjo in stekla proti svojemu idolu Cristianu Ronaldu. Na poti sta jo zaustavila redarja.

"Bila sem v drugi vrsti, skočila sem čez ograjo in stekla na zelenico. Za mano sta skočila dva varnostnika, proti meni pa sta z druge strani prihajala še dva. Ustavili so me. Začela sem klicati Ronalda, obrnil se je, me zagledal in jim dejal, naj me izpustijo. Prišel je k meni. Bila sem v šoku, jokala sem in ga prosila za dres. Povedala sem, da sem njegova velika navijačica. Vprašal me je, če sem v redu," je svojo 'akcijo' za radio RTE Radio 1 opisala mlada nogometašica Shelbournove ženske U-13 ekipe.

Ronaldo ji je nato izročil svoj dres. "Ko mi ga je podaril, sem pogledala očeta, bil je v šoku. Jaz pa sem rzmišljala: ' O, bog, to je to, uresničujejo se moje sanje'. To je bilo najverjetneje zadnjič, da je igral proti Irski," je še dodala Addison.

Za svojo potezo bo sicer kaznovana, pristojni so ocenili, da je njen prekršek vreden 2.500 funtov. "Oglobili so me za moj tek po igrišču. Oče bo plačal kazen," je za FM104 dejala enajstletnica. Po fotografijah sodeč je bil sicer oče skoraj tako navdušen kot deklica.

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:16 12. November 2021.

    Ha ha ha, simpatično! Je pa prav, da je dobila kazen, prav tako kot bi jo vsak drug. Treba se …

  • 17:19 12. November 2021.

    Me zanima, če se odgovorni pri irski nogometni zvezi, ki so se odločili, da je potrebno deklico finančno kaznovati, sploh …

  • 16:34 12. November 2021.

    Pa kaj je otrok naredil, da bi ga kaznovali. K svojemu idolu je stekel in ta ga je - na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.