Šport > Nogomet
55438 ogledov

Ronaldo navdušil, deklica pa prejela visoko finančno kazen

Cristiano Ronaldo Profimedia
Portugalski velezvezdnik se je izkazal.

Dvoboj med Irsko in Portugalsko v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo se je na Aviva Stadiumu v Dublinu končal brez zadetkov, vseeno pa si ga bo do konca življenja zapomnila mlada ljubiteljica nogometa. Enajstletna Addison Whelan je po tekmi preskočila ograjo in stekla proti svojemu idolu Cristianu Ronaldu. Na poti sta jo zaustavila redarja.

"Bila sem v drugi vrsti, skočila sem čez ograjo in stekla na zelenico. Za mano sta skočila dva varnostnika, proti meni pa sta z druge strani prihajala še dva. Ustavili so me. Začela sem klicati Ronalda, obrnil se je, me zagledal in jim dejal, naj me izpustijo. Prišel je k meni. Bila sem v šoku, jokala sem in ga prosila za dres. Povedala sem, da sem njegova velika navijačica. Vprašal me je, če sem v redu," je svojo 'akcijo' za radio RTE Radio 1 opisala mlada nogometašica Shelbournove ženske U-13 ekipe.

Ronaldo ji je nato izročil svoj dres. "Ko mi ga je podaril, sem pogledala očeta, bil je v šoku. Jaz pa sem rzmišljala: ' O, bog, to je to, uresničujejo se moje sanje'. To je bilo najverjetneje zadnjič, da je igral proti Irski," je še dodala Addison.

Za svojo potezo bo sicer kaznovana, pristojni so ocenili, da je njen prekršek vreden 2.500 funtov. "Oglobili so me za moj tek po igrišču. Oče bo plačal kazen," je za FM104 dejala enajstletnica. Po fotografijah sodeč je bil sicer oče skoraj tako navdušen kot deklica.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

 

 
Komentarjev 6
 • Avatar Mehičanka76
  Mehičanka76 19:16 12.november 2021.

  Ha ha ha, simpatično! Je pa prav, da je dobila kazen, prav tako kot bi jo vsak drug. Treba se je naučiti, da pravila veljajo in da so za vsa enaka. Če jih kršiš si kaznovan. Ker če ne bi ...prikaži več bilo pravil, svet pač ne bi funkcioniral. So izzy.

 • Avatar Zoran
  StarMačk 17:19 12.november 2021.

  Me zanima, če se odgovorni pri irski nogometni zvezi, ki so se odločili, da je potrebno deklico finančno kaznovati, sploh zavedajo, da so avtomatsko s tem vrednost tega podarjenega dresa Ronalda ocenili na 2500 funtov!? Sicer pa Ronaldu vsa čast, ...prikaži več ker lahko bi tudi le ignoriral...

 • marko345 16:34 12.november 2021.

  Pa kaj je otrok naredil, da bi ga kaznovali. K svojemu idolu je stekel in ta ga je - na sliki objel Ga ni idijota, ki bi za to otroka kaznoval, če pa tak idiot je, naj pa vanj strela ...prikaži veča vseka, mona monasta.