Šport > Nogomet
689 ogledov

Incident v Manchestru: navijač pritekel na igrišče in se zapodil za Ronaldom

Cristiano Ronaldo Epa
Cristiano se je zgolj nasmehnil ter nadaljeval pot v slačilnico.

Nogometaši Manchester Uniteda so po velikem preobratu po zaostanku dveh zadetkov uspeli premagati Atalanto s 3:2 ter se tako rešiti nezavidljive situacije, v kateri bi se znašli v primeru novega poraza.

Glavni juank tekme je postal Portugalec Cristiano Ronaldo, ki je zabil odločilni zadetek, po koncu tekme pa je bil skorajda vpleten v neprijetnost, katero pa so redarji in varnostniki v zadnjem trenutku uspeli preprečiti.

Cristiano Ronaldo | Avtor: Epa Epa

V Angliji podobni prizori zaradi zakona o nogometu in strašnih kazni niso pogosti, a je tokrat vseeno prišlo do incidenta, ko je eden izmed navijačev vdrl na igrišče ter se zapodil za Portugalcem.

Ravno ga je uspel ujeti ter začeti vleči za dres, ko so ga redarji vendarle uspeli zadržati ter preprečiti še kakšen večji incident. Cristiano se je najprej sicer začudeno obrnil, ko pa je ugotovil, da je situacija pod kontrolo, je z nasmehom na ustnicah nadaljeval pot v garderobo.

Na omenjeni tekmi je sicer zaigral tudi slovenski nogometni zvezdnik Josip Iličić, katerega je trener Atalante zamenjal v 68. minuti ob vodstvu z 2:1.

Povratna tekma pa bo že čez slaba dva tedna, ko se bosta kluba, ki trenutno zasedata vrh skupine, pomerila še v Italiji.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice