Ronaldo navdušil še pred prvim sodniškim piskom

Foto: Profimedia cristiano ronaldo
Cristiano Ronaldo obožuje Ligo prvakov.
Oglej si celoten članek

Aktualni prvak Real Madrid je v 3. krogu Lige prvakov na domačem Santiago Bernabéuu gostil Tottenham in iztržil točko (1:1). Gostje so povedli v 28. minuti z avtogolom Raphaëla Varaneja, v 43. pa je z bele točke za izenačenje poskrbel Cristiano Ronaldo.

Liga prvakov Zdrs Reala in Borussie

Portugalski napadalec, ki s 110. goli zaseda vrh lestvice najboljših strelcev v zgodovini tekmovanja, je v svoji karieri osvojil štiri naslove Lige prvakov. Prvič se je zmage veselil z Manchester Unitedom (2008), trikrat pa je bil uspešen z Real Madridom (2014, 2016, 2017). 

Pred tekmo s Tottenhamom je tako kot že večkrat doslej izkazal veliko naklonjenost temu tekmovanju. Ronaldo je ponosno prepeval uradno himno Lige prvakov, kot da bi šlo za reprezentančno akcijo. "Ali Ronaldo misli, da je pesem Lige prvakov njegova himna?" je zapisal nek uporabnik Twitterja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.