Ronaldo ne more verjeti: "Še ena nerazumljiva odločitev"

Foto: Profimedia cristiano ronaldo
Odločitev Športnega razsodišča (CAS) v Lozani je dokončna, Cristiano Ronaldo bo počival pet tekem.
Oglej si celoten članek

Športno arbitražno razsodišče (CAS) je zavrnilo pritožbo Real Madrida in potrdilo pet tekem prepovedi za Cristiana Ronalda. Odločitve ni več mogoče izpodbijati, kar pomeni, da bo Ronaldo na ligaškem prizorišču odsoten do 20. septembra.

"Še ena nerazumljiva odločitev. Od krivice do krivice, ne bodo me zlomili. Kot vedno se bom vrnil močnejši kot kdajkoli, hvala vsem, ki me podpirate," je sporočil portugalski napadalec.

Pritožba Disciplinska komisija sprejela odločitev o Ronaldu

Ronaldo si je kazen prislužil na prvi tekmi španskega superpokala, ko je po rumenem kartonu zaradi domnevnega simuliranja odrinil glavnega sodnika. 

Suspenz Že znana kazen za Ronalda zaradi odrivanja sodnika

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:57 23. Avgust 2017.

    Saj ima Ronaldo svoje muhe, samo toliko pa spet ni odrinil sodnika, da delajo celo paniko iz tega. Poglejte posnetek, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.