Ronaldo: odrešenik belega baleta

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš Reala Cristiano Ronaldo je na tekmi proti Sociedadu ponovno zablestel v polnem sijaju. Portugalec je dvakrat zatresel mrežo gostujoče ekipe in Madridčanom pomagal do pomembne zmage v tem težkem obdobju, ko galaktike pretresajo interni spori in nezadovoljstvo navijačev.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je na tekmi proti Sociedadu prikazal junaško predstavo, ki se bo zasidrala v spomin številnim navijačem na Santiagu Bernabéu in širom sveta. Z dvema zadetkova v razmaku treh minut je Realu priigral prednost dveh golov, ki jo je pred koncem tekme prepolovil Xabi Prieto.

Foto: EPA cristiano ronaldo Ronaldo je na tekmi nosil kapetanski trak, ki ga je po vstopu v igro Ikerja Casillasa ponudil čuvaju mreže, vendar ga je ta zavrnil. Portugalec pa si je ob odlični igri privoščil tudi manjšo neumnost, ki ga bo stala nastopa na tekmi z Osasuno. Med pokrivanjem Carlosa Vele je odrinil mehiškega napadalca in si prislužil rumeni karton; petega v letošnji sezoni La Lige.

Kljub manjši nevšečnosti pa je bil večer za Ronalda nadvse uspešen. Proti vratom Sociedada je sprožil 14 strelov, od tega pet v okvir vrat. Dva sta našla pot za hrbet gostujočega vratarja, eden pa je zadel prečko. Z dvema zadetkoma se je na večni lestvici strelcev Reala izenačil s Pirrijem in Emiliom Butragueño ter se trenutno nahaja na sedmem mestu.

Nova naloga Ronalda čaka že v sredo, ko bo Real na obračunu španskega pokala poskušal nadoknaditi zaostanek iz prve tekme proti Celti (1:2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.