Ronaldo pokazal svoj odnos do srebrne medalje

Foto: Epa cristiano ronaldo
Portugalec je doživel prvi poraz v finalih po več kot šestih letih.
Oglej si celoten članek

Juventus je na tekmi italijanskega superpokala izgubil proti Laziu (3:1). Po zadetku Luisa Alberta je prednosti Rimljanov izničil Paulo Dybala, v drugem polčasu pa sta za zmago Lazia poskrbela Senad Lulić in Danilo Cataldi.

Suerpokal Lazio presenetil Juventus in osvojil peto lovoriko

S porazom se je končal izjemen niz Cristiana Ronalda, ki je bil v finalih neporažen vse od leta 2013. Petkratni dobitnik zlate žoge, ki se je lani iz Reala preselil v Juventus, je v tem času nanizal kar 14 zaporednih lovorik na klubski in reprezentančni ravni. 

Foto: Epa cristiano ronaldo

Od poraza proti Atléticu v finalu španskega pokala (17. maj 2013), je Ronaldo z Realom, Juventusom in portugalsko reprezentanco osvojil štiri lige prvakov, dva evropska superpokala, kraljevi pokal, španski superpokal, ligo narodov in nazadnje italijanski superpokal.

Kako razočaran je bil nad razpletom tekme v Rijadu, je zelo jasno pokazal med podelitvijo priznanj, ko si je nemudoma snel srebrno medaljo. V njegovi vitrini pač ni prostora za druga mesta. 

Nadčloveško Zadetek, o katerem govori ves svet: Ronaldo je poletel!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.