Ronaldo razkril igralca s katerim bi želel igrati

Foto: Twitter ronaldo messi neymar
Portugalski zvezdnik se je poklonil legendarnemu rojaku.
Oglej si celoten članek

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je v razgovoru za Soccer.com ni moge izbrati svojega najljubšega zadetka v karieri, je pa razkril nogometaša s katerim bi si najraje delil zelenico.

"Veliko je igralcev s katerimi sem želel igrati, ampak najbolj bi mi bilo všeč, če bi lahko igral z Eusebiom. Umrl je pred nekaj leti," se je legendarnemu portugalskemu zvezniku poklonil član Juventusa.

Eusebio je umrl leta 2014 v 71. letu starosti. V letih 1961-1975 je nosil dres Benfice, na 301 ligaški tekmi je zabil 317 zadetkov, za portugalsko izbrano vrsto je odigral 64 tekem in dosegel 41 golov. Kariero je zaključil leta 1980 v ZDA. 

Prvi sosed pa ... Tako izgleda nova hiša Cristiana Ronalda

Ronaldo je v dresu Portugalske presegel svojega idola, trenutno je pri 88 zadetkih, skupno pa je v karieri vknjižil več kot 700 golov. Njaljubšega ni izbral. "Uh, težko je izpostaviti le enega. Lažje mi je govoriti o zadnjem. Vem, da ni najlepši, a vseeno je gol, ki ga dosežeš nazadnje, najpomembnejši," je menil portugalski zvezdnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.