Šport > Nogomet
1021 ogledov

Ronaldo razkril igralca s katerim bi želel igrati

ronaldo messi neymar Reševalni pas/Twitter
Portugalski zvezdnik se je poklonil legendarnemu rojaku.

Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo je v razgovoru za Soccer.com ni moge izbrati svojega najljubšega zadetka v karieri, je pa razkril nogometaša s katerim bi si najraje delil zelenico.

"Veliko je igralcev s katerimi sem želel igrati, ampak najbolj bi mi bilo všeč, če bi lahko igral z Eusebiom. Umrl je pred nekaj leti," se je legendarnemu portugalskemu zvezniku poklonil član Juventusa.

Eusebio je umrl leta 2014 v 71. letu starosti. V letih 1961-1975 je nosil dres Benfice, na 301 ligaški tekmi je zabil 317 zadetkov, za portugalsko izbrano vrsto je odigral 64 tekem in dosegel 41 golov. Kariero je zaključil leta 1980 v ZDA. 

Cristiano Ronaldo Prvi sosed pa ... Šport Tako izgleda nova hiša Cristiana Ronalda

Ronaldo je v dresu Portugalske presegel svojega idola, trenutno je pri 88 zadetkih, skupno pa je v karieri vknjižil več kot 700 golov. Njaljubšega ni izbral. "Uh, težko je izpostaviti le enega. Lažje mi je govoriti o zadnjem. Vem, da ni najlepši, a vseeno je gol, ki ga dosežeš nazadnje, najpomembnejši," je menil portugalski zvezdnik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.