Ronaldo s čustvenim pismom Realu pomahal v slovo

Foto: Epa crstiano ronaldo
CR7 je še zadnjič nagovoril zveste privržence Real Madrida.
Oglej si celoten članek

Najbolj priljubljeni nogometaš na svetu Cristiano Ronaldo se je s sporočilom za javnost na uradni spletni strani madridskega nogometnega velikana poslovil od kluba, kjer je preživel zadnjih devet let.

Kocka je padla Ronaldo dražji od napovedi

Portugalec bo kariero nadaljeval pri Juventusu, ki je zanj odštel 105 milijonov evrov in mu zagotovil 30 milijonov evrov letne plače.

"Leta, ki sem jih preživel pri Realu oziroma  v Madridu, so bila verjetno najlepša v mojem življenju. Do kluba, navijačev in samega mesta ne čutim nič drugega kot neizmerno hvaležnost. Hvala vam za podporo in naklonjenost, ki ste mi jo izkazovali. Kljub temu verjamem, da je prišel čas za novo poglavje v mojem življenju, zato sem klub prosil, naj mi pusti oditi. Žal mi je, da je tako, vse vas, še posebej naše zveste privržence, pa prosim, da poskušate razumeti mojo odločitev," je zapisal 33-letnik.

"Za mano je devet čudovih let. Edinstvenih let. To je bilo zelo čuistveno obdobje, saj je Real Madrid klub, ki zahteva celega človek. Nikoli ne bom pozabil, da sem tukaj v nogometu užival na povsem edinstven način. Tako na igrišču kot v garderobi so me obkrožali čudoviti soigralci, čustil sem podporo neverjetnih navijačev in skupaj smo osvojili tri zaporedne lige prvakov, štiri v zadnjih petih petih letih. Temu lahko dodam še individualno zadovoljstvo za osvojene štiri zlate žoge in tri zlate kopačke. Vse to v času, ki sem ga preživel v tem izjemnem klubu. Real Madrid nosim v srcu jaz in moja družina, zato bi se vam rad zahvalil bolj kot kdajkoli prej: hvala klubu, predsedniku, direktorjem, prijateljem, trenerjem, zdravnikom, fizioterapevtom in vsem ostalim delavcem, ki neutrudno bdijo nad vsemi podrobnostmi za nemoteno delovanje kluba. Neskočna hvala navijačem in hvala španskemu nogometu. V devetih letih sem igral z neverjetnimi igralci. Spoštovanje vsem."

"Veliko sem razmišljal o tem in vem, da je prišel čas za novo obdobje. Za seboj puščam to majico, grb in Santiago Bernabéu, a v srcu bom vedno čutil, da pripadajo meni, ne glede na to, kam bom odšel. Hvala vsem. Kot sem rekel ob prvem obisku našega stadiona pred devetimi leti: Hala Madrid," je čustveni zapis sklenil Ronaldo.

Foto: Epa cristiano ronaldo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.