Ronaldo s svojo prvo asistenco za nov klub navdušil svet

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Cristiano Ronaldo je vpisal svoji prvi dve asistenci za nov klub. Če je bil druga komična, pa je bila prva prava mojstrovina.
Oglej si celoten članek

V 17. krogu najmočnejše lige Savdske Arabije je Al-Nassr z 2:1 doma premagal Al-Taawon, potem ko je dve asistenci vpisal prvi zvezdnik prvenstva Cristiano Ronaldo.

Portugalec se je še posebej izkazal s prvo, ko je s fantastično podajo iz svoje polovice iz igre vrgel polovico nasprotne ekipe ter asistiral Abdulrahmanu Gharrebu, ki je iz oči v oči uspel premagati nasprotnega vratarja.

A če je bila prva podaja prava mojstrovina, je bila druga toliko bolj komična. Ronaldo je namreč stal na poti žogi v gol, ko ga je slednja zadela, bi moral žogo zgolj potisniti v mrežo, a jo je nespretno odbil s peto naravnost na nogo soigralcu Abdullahu Maduju, ki jo je pospravil v gol.

Ronaldo je tako po petih zadetkih v dresu Al-Nassra, ki ga letošnje plačuje 200 milijonov evrov, vpisal tudi svoji prvi dve asistenci, njegova ekipa pa si po 17 krogih deli s 40 točkami prvo mesto z Al-Ittihadom ter Al Shababom, a ima slednji odigrano tekmo več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.