Šport > Nogomet
5614 ogledov

Ronaldo s svojo prvo asistenco za nov klub navdušil svet

Cristiano Ronaldo Profimedia
Cristiano Ronaldo je vpisal svoji prvi dve asistenci za nov klub. Če je bil druga komična, pa je bila prva prava mojstrovina.

V 17. krogu najmočnejše lige Savdske Arabije je Al-Nassr z 2:1 doma premagal Al-Taawon, potem ko je dve asistenci vpisal prvi zvezdnik prvenstva Cristiano Ronaldo.

Portugalec se je še posebej izkazal s prvo, ko je s fantastično podajo iz svoje polovice iz igre vrgel polovico nasprotne ekipe ter asistiral Abdulrahmanu Gharrebu, ki je iz oči v oči uspel premagati nasprotnega vratarja.

A če je bila prva podaja prava mojstrovina, je bila druga toliko bolj komična. Ronaldo je namreč stal na poti žogi v gol, ko ga je slednja zadela, bi moral žogo zgolj potisniti v mrežo, a jo je nespretno odbil s peto naravnost na nogo soigralcu Abdullahu Maduju, ki jo je pospravil v gol.

Ronaldo je tako po petih zadetkih v dresu Al-Nassra, ki ga letošnje plačuje 200 milijonov evrov, vpisal tudi svoji prvi dve asistenci, njegova ekipa pa si po 17 krogih deli s 40 točkami prvo mesto z Al-Ittihadom ter Al Shababom, a ima slednji odigrano tekmo več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice