Ronaldo: Sanjam o naslovu prvaka

Foto: EPA
Foto: EPA
"Igram z mislijo na osvojitev naslova španskega prvaka," je po visoki zmagi Real Madrida na gostovanju pri Osasuni s 5:1 dejal Cristiano Ronaldo, ki je z dvema goloma in dvema podajama sodeloval kar pri štirih zadetkih.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je priznal, da sanja o tem, kako bo dvignil pokal za naslovu španskega prvaka.

Med igro ima v glavi zgolj misel na naslov, enako pa bi morali po njegovem mnenju razmišljati soigralci. Kljub temu, da je se prednost belega baleta v primerjavi z Barcelono v zadnjih kolih z 10 točk skopnela na šest točk, pa Portugalec trdno verjame, da je to še vedno veliko: "Še vedno je prednost lepa. Moramo imeti vizijo, da bomo osvojili naslov."

Ronaldo je po novi visoki zmagi nad Osasuno (5:1) izrazil veliko zadovoljstvo, ker je Real v prvenstvu dosegel že 100 golov. Tako hitro to ni uspelo še nobeni ekipi do zdaj. "Navdušen sem nad zmago. Proti Osasuni zabiti pet golov je težko. Smo v formi in to učinkovitost moramo izkoriščati."

Nogometaši Reala so nasprotniku letos v prvenstvu še četrtič zabili 5 golov, največ sedem so jih dosegli pred domačimi navijači prav proti Osasuni. Še trikrat so na eni tekmi vknjižili šest golov.

Real v naslednjem kolu doma pričakuje Valencio, nato pa ga čaka mestni derbi z Atleticom. Ti dve tekmi bosta s psihološkega stališča Reala v boju za naslov pomembni, saj jih v 34 kolu, 21. ali 22. aprila čaka obračun na Nou Campu z Barcelono, ki zaostaja za šest točk, a ima do konca prvenstva lažji razpored tekem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.