Šport > Nogomet
16 ogledov

Ronaldo: Sanjam o naslovu prvaka

ronaldo real EPA
"Igram z mislijo na osvojitev naslova španskega prvaka," je po visoki zmagi Real Madrida na gostovanju pri Osasuni s 5:1 dejal Cristiano Ronaldo, ki je z dvema goloma in dvema podajama sodeloval kar pri štirih zadetkih.

Cristiano Ronaldo je priznal, da sanja o tem, kako bo dvignil pokal za naslovu španskega prvaka.

Med igro ima v glavi zgolj misel na naslov, enako pa bi morali po njegovem mnenju razmišljati soigralci. Kljub temu, da je se prednost belega baleta v primerjavi z Barcelono v zadnjih kolih z 10 točk skopnela na šest točk, pa Portugalec trdno verjame, da je to še vedno veliko: "Še vedno je prednost lepa. Moramo imeti vizijo, da bomo osvojili naslov."

Ronaldo je po novi visoki zmagi nad Osasuno (5:1) izrazil veliko zadovoljstvo, ker je Real v prvenstvu dosegel že 100 golov. Tako hitro to ni uspelo še nobeni ekipi do zdaj. "Navdušen sem nad zmago. Proti Osasuni zabiti pet golov je težko. Smo v formi in to učinkovitost moramo izkoriščati."

Nogometaši Reala so nasprotniku letos v prvenstvu še četrtič zabili 5 golov, največ sedem so jih dosegli pred domačimi navijači prav proti Osasuni. Še trikrat so na eni tekmi vknjižili šest golov.

Real v naslednjem kolu doma pričakuje Valencio, nato pa ga čaka mestni derbi z Atleticom. Ti dve tekmi bosta s psihološkega stališča Reala v boju za naslov pomembni, saj jih v 34 kolu, 21. ali 22. aprila čaka obračun na Nou Campu z Barcelono, ki zaostaja za šest točk, a ima do konca prvenstva lažji razpored tekem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.