Šport > Nogomet
20 ogledov

Real Barçi vrnil z nakupom 18-letnika

neymar santos Reuters
Potem ko je radijska postaja Cadena Ser poročala, da je v boju za Neymarja zmagala Barcelona, je madridski Real s Katalonci dobil bitko vsaj za mladega talenta Jorgeja Franca.

Španska radijska postaja Ser, ki se sklicuje na zanesljive vire, je poročala, da je prihodnost brazilskega nogometnega zvezdnika Neymarja bolj ali manj znana. Barcelona naj bi konec leta 2011 že plačala prvi obrok za prestop, ki naj bi se zgodil po svetovnem prvenstvu 2014 v Braziliji. Za brazilskega zvezdnika se je potegoval tudi Real, ki pa mladeniča očitno ni uspel prepričati, da bi se preselil v Madrid. So pa galaktiki v neposrednem boju s ponosom Katalonije v svoje vrste uspeli privabiti vsaj mladega 18-letnega napadalca Jorgeja Franca. Nadarjeni nogometaš je v letošnji sezoni mladinske španske lige zabil že 26 zadetkov. Na Santiago Bernabeu pa se bo po koncu sezone preselil iz petoligaša C. D. Diocesana. Franca so v svoje vrste ob Realu in Barceloni želeli pripeljati tudi Manchester United, Liverpool, Chelsea.

"Igranje za Real Madrid so sanje. Nikoli si nisem predstavljal, da se bodo moje sanje o igranju za najboljši klub na svetu uresničile. Ne morem si želeti več. Trenutno živim v oblakih. V tej sezoni se je zgodilo toliko lepih stvari. Nikoli si nisem mislil, da bom sposoben zabiti 26 zadetkov v eni sezoni," je za Marco dejal presrečni Franco, o katerem bi v prihodnosti lahko še veliko slišali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.