''Ronaldo se bo upokojil v Madridu''

Foto: EPA
Foto: EPA
Agent Cristiana Ronalda je znova zavrnil špekulacije, da naj bi portugalski napadalec razmišljal o odhodu iz Real Madrda.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo bo v nasprotju z govoricami še dolgo ostal član madridskega velikana, je zatrdil nogometašev agent Jorge Mendes.

Foto: Profimedia Christiano Ronaldo in Jorge Mendes Nogometni superagent, ki zastopa interese številnih svetovno znanih igralcev, je trditve o svojem najslavnejšem varovancu podal na podelitvi nagrad Globe Soccer, kjer je odločno zatrdil, da bo Ronaldo v Madridu končal svojo kariero.

''On je najboljši nogometaš vseh časov in prepričan sem, da bo naslednje štiri, pet, šest, sedem let igral za Real Madrid, kjer bo tudi končal kariero. Zadovoljen je z Los Blancosi. Upokojil se bo, ko bo star 40 let,'' je povedal Mendes, ki se je - tako kot Xavi Hernández - dotaknil tudi situacije, v kateri se je znašel José Mourinho.

Portugalskega stratega nekateri že povezujejo z vrnitvijo na Santiago Bernabéu, kjer pa še zdaleč ne uživa takšne podpore kot Zinedine Zidane.

''Trenutno je v Braziliji. Ko se bo vrnil, bomo videli, kako naprej,'' je o trenerju dejal Mendes. ''Vrnitev Italijo? Trenutno se ne pogovarjava o Angliji, Španiji ali Italiji. Ostati mora miren in neobremenjen. On je najboljši trener na svetu,'' je sklenil Mendes. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.