Šport > Nogomet
16 ogledov

''Ronaldo se bo upokojil v Madridu''

cristiano ronaldo EPA
Agent Cristiana Ronalda je znova zavrnil špekulacije, da naj bi portugalski napadalec razmišljal o odhodu iz Real Madrda.

Cristiano Ronaldo bo v nasprotju z govoricami še dolgo ostal član madridskega velikana, je zatrdil nogometašev agent Jorge Mendes.

Christiano Ronaldo in Jorge Mendes | Avtor: Profimedias Profimedias
Nogometni superagent, ki zastopa interese številnih svetovno znanih igralcev, je trditve o svojem najslavnejšem varovancu podal na podelitvi nagrad Globe Soccer, kjer je odločno zatrdil, da bo Ronaldo v Madridu končal svojo kariero.

''On je najboljši nogometaš vseh časov in prepričan sem, da bo naslednje štiri, pet, šest, sedem let igral za Real Madrid, kjer bo tudi končal kariero. Zadovoljen je z Los Blancosi. Upokojil se bo, ko bo star 40 let,'' je povedal Mendes, ki se je - tako kot Xavi Hernández - dotaknil tudi situacije, v kateri se je znašel José Mourinho.

Portugalskega stratega nekateri že povezujejo z vrnitvijo na Santiago Bernabéu, kjer pa še zdaleč ne uživa takšne podpore kot Zinedine Zidane.

''Trenutno je v Braziliji. Ko se bo vrnil, bomo videli, kako naprej,'' je o trenerju dejal Mendes. ''Vrnitev Italijo? Trenutno se ne pogovarjava o Angliji, Španiji ali Italiji. Ostati mora miren in neobremenjen. On je najboljši trener na svetu,'' je sklenil Mendes. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.