Ronaldo se vrača na zelenice

Foto: Žurnal24 Ronaldo_okej_AFP
Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldo bo ta konec tedna zaigral prvič v letošnji sezoni. AC Milan, ki letos v italijanski ligi doma še ni zmagal, je že težko pričakoval njegov povratek.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trikratni najboljši nogometaš leta, Brazilec Ronaldo, bo prvič letos zaigral v dresu AC Milana, in sicer na nedeljskem gostovanju v Cagliariju v prvi italijanski ligi Serie A. Ronaldo si je 31. julija poškodoval levo stegensko mišico. Januarja letos je po petih letih igranja v Realu prestopil v Milano, kjer je na 14. srečanjih za svoj novi klub zabil sedem golov. Lanska sezona je bila zanj najslabša v zadnjih petih letih, tako po številu nastopov kot po številu doseženih zadetkov.

Bo Ronaldo pripomogel k boljšim igram Milana v domači ligi? Trenerju rdeče-črnih Carlu Ancelottiju se namreč maje stolček, saj ekipa ni dobila niti ene od šestih tekem na domačem San Siru, na prvenstveni razpredelnici pa je šele na 11. mestu s 14 točkami. Za vodilnim, mestnim tekmecem Interjem, zaostaja za 11 točk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.