Šport > Nogomet
9 ogledov

Ronaldo se vrača na zelenice

Ronaldo_okej_AFP Žurnal24 main
Brazilski nogometni zvezdnik Ronaldo bo ta konec tedna zaigral prvič v letošnji sezoni. AC Milan, ki letos v italijanski ligi doma še ni zmagal, je že težko pričakoval njegov povratek.

Nekdanji trikratni najboljši nogometaš leta, Brazilec Ronaldo, bo prvič letos zaigral v dresu AC Milana, in sicer na nedeljskem gostovanju v Cagliariju v prvi italijanski ligi Serie A. Ronaldo si je 31. julija poškodoval levo stegensko mišico. Januarja letos je po petih letih igranja v Realu prestopil v Milano, kjer je na 14. srečanjih za svoj novi klub zabil sedem golov. Lanska sezona je bila zanj najslabša v zadnjih petih letih, tako po številu nastopov kot po številu doseženih zadetkov.

Bo Ronaldo pripomogel k boljšim igram Milana v domači ligi? Trenerju rdeče-črnih Carlu Ancelottiju se namreč maje stolček, saj ekipa ni dobila niti ene od šestih tekem na domačem San Siru, na prvenstveni razpredelnici pa je šele na 11. mestu s 14 točkami. Za vodilnim, mestnim tekmecem Interjem, zaostaja za 11 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.