Ronaldo udaril po mizi: "Tega ne morem več dopuščati"

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski napadalec ima dovolj natolcevanj v zvezi z njegovo prihodnostjo.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je prekinil medijski molk in v obširnem zapisu na Instagramu negiral vsa namigovanja, da naj bi v kratkem zapustil Juventus.

V zadnjih dneh so namreč medije širom sveta preplavile govorice, da se Ronaldov čas v Torinu nezadržno izteka, med možnimi destinacijami pa se najpogosteje omenjajo Manchester City, Paris Saint-Germain in celo Real Madrid, kjer je Portugalec preživel najboljša leta kariere.

Na govorice v zvezi z Realom se je kar z objavo na družbenih omrežjih odzval že trener kraljevega kluba Carlo Ancelotti. "Cristiano je legenda Reala in zelo ga spoštujem, toda nisem prosil zanj ali načrtoval njegove vrnitve. Usmerjeni smo v prihodnost," je zapisal italijanski strateg.

Foto: Epa cristiano ronaldo Kmalu zatem je čistega vina javnosti nalil tudi glavni akter neobstoječe prestopne sage. Ronaldo je kategorično zavrnil možnost vrnitve v Madrid in ostro obsodil širjenje nepreverjenih informacij. "Vsi, ki me poznajo, vedo, kako predan sem svojemu delu. Manj govoričenja in več akcije, to je moto, h kateremu stremim že celo kariero. V luči vsega, kar se govori in piše v zadnjem času, pa moram razjasniti določene reči."

"Še bolj kot do mene je neresno medijsko poročanje o moji prihodnosti nespoštljivo do klubov, ki so v središču teh govoric, kot tudi do njihovih igralcev in osebja," je zapisal Ronaldo in nato spregovoril izključno o Realu.

"Moja zgodba v Realu je napisana in dokumentirana. V besedah, številkah, pokalih, lovorikah, rekordih in naslovih. Je v muzeju na Bernabéuu in v zavesti vsakega navijača," je poudaril 36-letnik in dodal, da so občutki spoštovanja in naklonjenosti vzajemni.

"Poleg govoric iz Španije krožijo tudi številne druge zgodbice, ki me povezujejo s številnimi klubi iz najrazličnejših lig, ne da bi pri tem sploh poskušali odkriti resnico. Prekinjam svoj molk, saj ne morem več dopuščati, da se ljudje še naprej tako igrajo z mojim imenom. Osredotočen sem na svojo kariero in pripravljen na vse izzive, ki so pred mano. Vse ostalo? Samo govorice."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.