Ronaldo v porušeni Lorci zbiral denar

Foto: Žurnal24 Real Madrid Ronadlo Foto: Žurnal24 Real Madrid Ramos Foto: Žurnal24 Real Madrid Casillas Foto: Žurnal24 Ronaldo Real Madrid Foto: Žurnal24 Real Madrid Casillas Foto: Žurnal24 Real Madrid Ronadlo Foto: Žurnal24 Real Madrid Özil Foto: Žurnal24 Real Madrid Kaka Özil Foto: Žurnal24 Real Madrid Foto: Žurnal24 Real Madrid Özil
Nogometaši Real Madrida so po potresu v Lorci obiskali prizadete prebivalce in jim podarili podpisane drese ter odigrali dobrodelno prijateljsko tekmo s selekcijo Murcie (2:2).
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo in Karim Benzema sta bila strelca zadetkov za Real v prijateljski tekmi z Murcio (2:2), na kateri so denar od vstopnic podarili v pomoč prebivalcem Lorce, ki jo je prizadel rušilni potres.

Real Madrid je v drugi minuti drugega polčasa v čudovitem vzdušju pred 32 tisoč gledalci v vodstvo popeljal Benzema. Z avtogolom je izenačil Pepe, Murcii pa je v 64. minuti vodstvo zagotovil Meca. Za prijateljski končni izid srečanja je z zadetkom poskrbel Ronaldo, ki ga je tik za tem zamenjal Kaká.

"Tekme, kot je bila ta, združujejo ljudi, jim dajejo veselje in upanje," je dejal zvezdnik Reala Xabi Alonso in dodal, da je njihova pomoč igranje nogometa, saj to najbolje znajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.