Šport > Nogomet
12 ogledov

Ronaldo v porušeni Lorci zbiral denar

Real Madrid Ronadlo
1/10
Žurnal24 main
Nogometaši Real Madrida so po potresu v Lorci obiskali prizadete prebivalce in jim podarili podpisane drese ter odigrali dobrodelno prijateljsko tekmo s selekcijo Murcie (2:2).

Cristiano Ronaldo in Karim Benzema sta bila strelca zadetkov za Real v prijateljski tekmi z Murcio (2:2), na kateri so denar od vstopnic podarili v pomoč prebivalcem Lorce, ki jo je prizadel rušilni potres.

Real Madrid je v drugi minuti drugega polčasa v čudovitem vzdušju pred 32 tisoč gledalci v vodstvo popeljal Benzema. Z avtogolom je izenačil Pepe, Murcii pa je v 64. minuti vodstvo zagotovil Meca. Za prijateljski končni izid srečanja je z zadetkom poskrbel Ronaldo, ki ga je tik za tem zamenjal Kaká.

"Tekme, kot je bila ta, združujejo ljudi, jim dajejo veselje in upanje," je dejal zvezdnik Reala Xabi Alonso in dodal, da je njihova pomoč igranje nogometa, saj to najbolje znajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.