Ronaldo že igral pepčka na Cipru

Foto: Reuters real apoel ronaldo marcelo Foto: EPA real apoel Foto: EPA real apoel Foto: EPA real apoel ronaldo Foto: EPA real apoel ronaldo Foto: EPA real apoel Foto: EPA real apoel ronaldo Foto: EPA real apoel mourinho
Ta teden prinaša tudi tekme osmine finala Lige prvakov. Madridski Real se bo v sredo ob 20.45 udaril s senzacijo sezone, Apoelom iz Nikozije. V galeriji najdete trening galaktikov, v članku pričakovanja trenerjev. José Mourinho pravi, da ni ukazal medijskega molka.
Oglej si celoten članek

"Popolna tekma morda ne bo dovolj," je pred obračunom četrtfinala Lige prvakov z Realom priznal trener ciprskega Apoela Ivan Jovanović. Nikozijsko moštvo, ki je kot prvo v zgodovini ciprskega nogometa prilezlo tako daleč v tem tekmovanju, je dobilo pet od svojih sedmih tekem v LP. A tokrat bo tekmec Real, ki se ni veselil le na eni od osmih tekem LP.

"Seveda se lahko učimo od moštev, kot je Apoel. Dokazal je, da je skupinska moč pomembnejša od kakovosti posameznikov. Igralci se borijo drug za drugega in verjamejo, da je v nogometu vse mogoče. Spoštujemo jih in zaslužijo si četrtfinale," je na tiskovni konferenci dejal José Mourinho. V njegovi ekipi je kaznovan Xabi Alonso, Lassana Diarra, José Callejón, Ricardo Carvalho in Ángel Di María so poškodovani.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.