Šport > Nogomet
16 ogledov

Ronaldo že igral pepčka na Cipru

real apoel ronaldo marcelo
1/8
Reuters
Ta teden prinaša tudi tekme osmine finala Lige prvakov. Madridski Real se bo v sredo ob 20.45 udaril s senzacijo sezone, Apoelom iz Nikozije. V galeriji najdete trening galaktikov, v članku pričakovanja trenerjev. José Mourinho pravi, da ni ukazal medijskega molka.

"Popolna tekma morda ne bo dovolj," je pred obračunom četrtfinala Lige prvakov z Realom priznal trener ciprskega Apoela Ivan Jovanović. Nikozijsko moštvo, ki je kot prvo v zgodovini ciprskega nogometa prilezlo tako daleč v tem tekmovanju, je dobilo pet od svojih sedmih tekem v LP. A tokrat bo tekmec Real, ki se ni veselil le na eni od osmih tekem LP.

"Seveda se lahko učimo od moštev, kot je Apoel. Dokazal je, da je skupinska moč pomembnejša od kakovosti posameznikov. Igralci se borijo drug za drugega in verjamejo, da je v nogometu vse mogoče. Spoštujemo jih in zaslužijo si četrtfinale," je na tiskovni konferenci dejal José Mourinho. V njegovi ekipi je kaznovan Xabi Alonso, Lassana Diarra, José Callejón, Ricardo Carvalho in Ángel Di María so poškodovani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.