Ronaldo zgrešil nemogoče

Foto: Profimedia cristiano ronaldo
Real Madrid je v 85. minuti izvlekel zmago na gostovanju pri Getafeju (1:2). Mož odločitve je bil ponovno Cristiano Ronaldo. Barcelona in Atletico Madrid sta se razšla z delitvijo točk (1:1).
Oglej si celoten članek

Real Madrid jev 8. krogu La Lige v gosteh premagal Getafe (1:2). Galaktiki so povedli z golom Karima Benzemaja v 39. minuti, po dobrih desetih minutah drugega polčasa pa je za izenačenje poskrbel Jorge Molina.

Končni rezultat je v 85. minuti postavil Cristiano Ronaldo, ki je nekaj minut prej zapravil zares velikansko priložnost. V zaključku srečanja se je odkupil s prvim ligaškim zadetkom v sezoni, s katerim pa ni utišal zlobnih jezikov.

Portugalski napadalec, ki je zaradi kazni Mednarodne nogometne zveze (Fifa) izpustil prve štiri tekme, je tako končno prekinil strelski post v španskem prvenstvu. Njegov veliki rival Lionel Messi je po osmih krogih že pri 11 zadetkih.

Barcelona je na derbiju z Atlético Madridom iztržila točko in na lestvici prepričljivo vodi pred Realom. Madridčani so na domačem stadionu Wanda Metropolitano povedli v 21. minuti z golom Saula Nigueza, za izenačenje osem minut pred koncem rednega dela pa je poskrbel Luis Suárez. Jan Oblak je za Atletico igral celo tekmo.

Foto: Epa jan oblak

La Liga, 8. krog:

Athletic Bilbao - Sevilla 1:0 (1:0)
Vesga 43.

Getafe - Real Madrid 1:2 (0:0)
Molina 56.; Benzema 39., Ronaldo 85.

Alaves - Real Sociedad 0:2 (0:0)
Oyarzabal 77., Elustondo 82.

Atletico Madrid - Barcelona 1:1 (1:0)
Niguez 21.; Suarez 82.

LESTVICA:
1. Barcelona 22
2. Real Madrid 17
3. Atletico Madrid 16
4. Sevilla 16
5. Valencia 15 (-1)
6. Real Betis 13 (-1)
...
18. Eibar 6 (-1)
19. Alaves 3
20. Malaga 1 (-1)
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.